2012-03-29 07:57:51• hírek • Astronet

Napi horoszkóp: Kos - Ma helyrehozhat egy régi barátságot

Napi horoszkóp március 29-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma helyrehozhat egy régi barátságot, amely valami vita miatt a múltban megszakadt. Ennek persze az a feltétele, hogy el tudja magában engedni a sértődöttséget. Legyen kissé alázatosabb! Nem mindig önnek van igaza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma minden lehetősége megvan arra, hogy végre boldognak érezhesse magát. Ha mégsem így van, akkor az okokat magában (is) kell keresnie. Fájdalmas a szembenézés, de az egyetlen lehetőség a továbblépésre. A boldogság szemlélet kérdése is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Vállalkozásában biztató fejleményekre számíthat. Ehhez az kell, hogy ne keverje bele az érzelmeket az üzleti ügyeibe. Ez számos félreértésre adhat okot, és miatta rosszabbnak láthatja a helyzetét, mint amilyen valójában.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma végre megkaphatja azt az elismerést, amire már oly régóta hiába vágyott. A főnökei ma támogatják, és talán némi anyagi előnyre is szert tehet, ha jól taktikázik. Csak ne mondja ki mindig, ami a lelkét nyomja!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Reálisabban kellene felmérnie az anyagi helyzetét, mert mostanában épp úgy költekezik, mint akkor, amikor még valóban megengedhette magának. A racionalizálás még nem jelenti azt, hogy szűkölködnie kell. Legyen tudatos vásárló!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma végre lazíthat egy kicsit. Rá is fér önre, mert, habár azt hiszi, mindent bír, valójában a teste most nehezményezi a túlterhelést. Izomfájdalmak, rejtélyes görcsök kínozhatják. De egy kis pihenéssel minden jobbra fordul.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma elmélyítheti partnerkapcsolatát. Igaz, a mélység néha fájdalmas titkokat rejteget. De a felszínre hozásuk segíthet a megoldás megtalálásában. Helyesebben fogalmazva: ez az egyetlen út. Ne féljen, a szeretet mindenen átsegíti!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A Skorpiók mindig készek a küzdelemre. De ma még önmagukon is túltesznek. Vigyázzon, nehogy olyanokat is megbántson, akivel együtt kell dolgoznia. Ha képtelen az együttműködésre, akkor ma inkább a magányos munkálkodást válassza.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Meditációra, pihenésre, passzivitásra van ma a legnagyobb szüksége. Ha úgy is érzi, hogy teendői hajtják, és rengeteg lenne a tennivalója, akkor is időt kell adnia magának. Ahhoz, hogy megérlelődjék önben az új, keresse a csendet!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Olyan helyzetbe kerülhet a mai napon, amelyben az emberismeretére nagyobb szüksége lesz, mint valaha. Tisztán lát dolgokat, de ezzel csak olyan mértékben éljen, amennyire az még nem minősül mások életébe való beavatkozásnak.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A tudattalanban felhalmozódott gondok gyötörhetik, és ez gyakran úgy jelenik meg a látható világban, hogy a közlekedésben minduntalan akadályokba ütközik. A meditáció, a testmozgás, futás segít. Álmodozzon ébren is!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

A baráti társaságban felszabadultabb, és jobban képes önmagát adni, mint a saját családjában. Ne aggodalmaskodjon ezen, ezzel nagyon sokan vannak így. Inkább hívjon meg minél több barátot az otthonába. Ehhez még ürügy sem nagyon kell.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: